Projektjeink

Kedvezményezett neve: Szín Vonal Brothers Design Corporation Kft.

Projekt címe: A Szín Vonal Brothers Design Corporation Kft. létszámbővítése gyakornok alkalmazásával

Szerződött támogatás összege: 3 388 146,- Ft

A támogatás mértéke (%): 100%

A projekt tartalmának bemutatása:
A Szín Vonal Brothers Design Corporation Kft. története 1992-ig nyúlik vissza, amikor Zsebe Attiláné egyéni vállalkozóként kezdett grafikusként, reklámtáblák, dekorációk készítésével foglalkozni. Munkáját férje, valamint idővel 2 fia segítette. Az egyéni vállalkozás 2010-ben alakult át Kft-vé, és folytatta ebben a formában a sikeres családi vállalkozást. A cég 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Fő profilja a feliratok, reklámtáblák készítése, grafikai munkák, 3D-s autóburkolás, különleges, egyedi üzlet- és autódekorációk tervezése, kivitelezése, digitális nyomtatás, egyedi 3D-s műgyantás matricák, kavicsfelverődés elleni fóliázás, névjegykártya, szórólap tervezés, kivitelezés, pólónyomtatás, lézergravírozás.
A megvalósult GINOP-5.2.4-16 kódszámú pályázat keretében egy fő grafikus gyakornok alkalmazása valósult meg.
A cég számára a cégméret, illetve a megbízások számának ugrásszerű növekedése miatt sürgetővé vált 1 fő új, fiatal munkaerő felvétele és munkába állítása annak érdekében, hogy az ügyfelek folyamatosan növekvő számú megrendeléseit időben, és a megfelelő minőségben teljesíteni tudják.
Az új munkahely létrehozásához kapcsolódóan a pályázat keretében, a gyakornok munkavégzését támogató számítógépes munkaállomás került kialakításra, hardver-szoftver berendezések beszerzésére valósult meg.

Projekt tényleges befejezésének dátuma: 2018.05.25.

Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2017-02319