Véleményünk szerint még a legegyszerűbb plottervágott felirat egy logóval is az egyik leghatékonyabb reklám. Autóra kizárólag a legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk, mivel itt a legnagyobb az igénybevétel. Teherautók esetében, ha a vakablak mélyedéseken, komolyabb íveken kell a felirattal átmenni, akkor 3D-s fóliát alkalmazunk, de a legtöbb esetben akkor is ejtünk biztonsági vágásokat a fólián, hogy elkerüljük a fólia „kiugrását” a mélyedésből.

Ha nem tetszik a hajód, repülőd vagy az autód színe, teljesen át tudjuk fóliázni a karosszériát prémium minőségű 3D-s Car Wrapping Film fóliával.

Ha nem egyszínűt szeretnél, akkor 3D-s digitális nyomattal tudjuk becsomagolni az autódat. Ha van grafikusod, a tervet és kreatívot átküldi nekünk, de a szabásmintát minden esetben mi készítjük. Ha nem szeretnél rá semmilyen dekort, de meg akarod védeni a karcoktól, kőfelverődésektől, akkor az autó néhány elemét vagy a teljes karosszériát be tudjuk fóliázni kőfelverődés elleni fóliával. Az autódnak nem csak a külsején, hanem a belső térben is tudunk optikai tuningot javasolni a megkopott műszerfal vagy az ajtó egyes részeinek átfóliázásával.